Flyttat

För en vecka sedan flyttade vi till en nu bostad som är större än den vi bodde i. Det är jätte roligt att bo på ett nytt ställe tillsammans med min man så det hör känns verkligen som vårat ställe.

Men ändå känns det inte bra. Saknas så pass mycket så man inte kan packa upp allt man ska packa upp och inga garderober fanns så just nu är det bara yngsta dottern som har någon stans att ha kläder på.

Vi har inte ens taklampor i vissa rum. Jag vill få upp tavlor och någonstans där man kan hänga av sig sona ytterkläder men icket går det heller.

Sen då Theo sover i eget sovrum så är det upp några gånger på natten. Det går bra men skulle vara skönt att få sova en hel natt så man får tillbaka lite energi.

Flickorna tycker det är roligt att vi bor så alla får egna sovrum så det tar jag som bra betyg och det har inte varit något tjafs som det var jämt. Hoppas det håller i sig bara.

Men det är frustrerande att leva i flyttkaos jag vill ju kunna få upp saker, packa in kläder och inte ha allt i lådor och säckar.

// Ida Lindqvist

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.